Omheining laten plaatsen biedt meer privacy én is geluidswerend


Naast een decoratieve functie hebben (gedeeltelijke) tuinheiningen tal van andere toepassingen. Wil u een omheining laten plaatsen in Heusden-Zolder, dan krijgt u naast een groter gevoel van privacy ook een geluidswerende werking. Wanneer u samen met Groenwerken Jorn voor het juiste materiaal kiest, dan geeft u een extra dimensie aan uw woning.

Budget

Of uw voorkeur uitgaat naar een moderne of landelijke tuinafsluiting: Groenwerken Jorn plaatst een omheining die complementair is met uw tuin en dat binnen uw budget past. Door de zeer diverse mogelijkheden qua materiaalkeuze is een afsluiting altijd een goede investering.

  • Houten afsluitingen
  • Betonnen afsluitingen
  • Draadafsluitingen
  • Kunststof

Landelijke uitstraling

Wie meer houdt van een landelijke uitstraling kiest best voor een natuurlijk en warm product als hout. Bij Groenwerken Jorn is het verkrijgbaar in tal van uitvoeringen: hardhouten afsluiting, bamboe, geïmpregneerd hout, kastanje afsluiting, …

Contact

Wanneer u uw volledige tuin of een gedeelte ervan wilt voorzien van tuinafsluitingen is de raadpleging van Groenwerken Jorn in Heusden-Zolder een uitstekende optie. U krijgt vrijblijvend advies waarbij na de keuze voor het materiaal een bijhorende offerte wordt voorgelegd. Na uw goedkeuring wordt er overgegaan tot een gedetailleerde plaatsing.

Contacteer ons! 011 93 30 23

Contact