Elk seizoen genieten van uw tuin dankzij ons tuinonderhoud


Wie over een tuin beschikt, weet dat er altijd werk ligt te wachten. De sleutel voor een blijvend succes is dat u uw tuin constant de nodige aandacht biedt. Geef de verantwoordelijkheid van tuinonderhoud in Heusden-Zolder uit handen aan Groenwerken Jorn en u kan het hele jaar zorgeloos genieten van een prachtige tuin.

Een goede tuinman zit nooit stil. Naast het traditionele onderhoud zijn er elk seizoen typische tuinwerken. Er wordt bekeken welk onderhoud het best past bij uw wensen. Daarbij wordt geprobeerd dit op een biologische manier te realiseren, mét respect voor het milieu.

Eénmalig tot wekelijks

Zo kan u opteren voor een wekelijks, maandelijks of éénjaarlijks tuinonderhoud. Ongeacht de frequentie van onderhoud kan u met Groenwerken Jorn vertrouwen op een piekfijne tuin die frisheid en dynamiek uitstraalt. Er kan ook op een preventieve manier in onderhoud worden voorzien om ziektes in uw gazon of van uw beplanting te vermijden.

Contact

Kriebelen uw groene vingers en steekt u zelf liever de handen uit de mouwen? Geen enkel probleem. Groenwerken Jorn zet éénmalig uw tuin helemaal op punt, nadien is het aan u. Neem contact op, geef uw wensen door en binnen de kortste keren bent u niet meer weg te slaan uit uw tuin.

Contacteer ons! 011 93 30 23

Contact