GROENWERKEN JORN POEL


Gratis offerte

OMHEININGEN

Specialist in omheiningen

Privacy, geluidswering of voorkomen dat het huisdier uit de tuin rent? Met een omheining van Jorn zit u altijd goed. Hij denkt met u mee, kiest mee de geschikte materialen en zorgt voor een kwalitatieve omheining die jaren meegaat. Bovendien past het resultaat ook uitstekend bij de uitstraling van uw tuin.

Verschillende stijlen omheiningen

Modern, landelijk of design? Groenwerken Jorn Poel plaatst die omheining en afsluiting die perfect bij uw tuin en binnen uw budget past. De mogelijkheden zijn ontzettend uitgebreid, er komt dus altijd wel een omheining uit de bus die perfect matcht met uw verwachtingen. Een houten afsluiting, een betonnen afsluiting, een draadafsluiting of een oplossing met kunststof? De geschikte oplossing ligt ongetwijfeld binnen handbereik.

Een voorstel op maat

Wenst u uw tuin te voorzien van een omheining? Doe Groenwerken Jorn Poel een bericht en dan komen we graag ter plaatse een kijkje nemen. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat. Zo beschikt u in geen tijd over de optimale oplossing voor uw tuin. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend, net als het advies. 

Tuinaanleg of tuinonderhoud in regio Limburg? Groenwerken Jorn Poel uit Heusden-Zolder