Tuin onderhoud:

De beste zorgen voor uw tuin, uw gazon en een piekfijn onderhoud


FacebookInstagram

Tuin onderhoud 

Bij Jorn Poel Groenwerken zijn we gepassioneerd over het leveren van uitmuntend tuinonderhoud, afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze diensten omvatten een breed scala aan tuinwerkzaamheden, waaronder het maaien van gazons en weides, het snijden en maaien van graskanten, en het effectief bestrijden van onkruid op verhardingen en in gazons. We bieden ook gespecialiseerde zorg zoals het bemesten van gazons en beplanting, het verticuteren van gazons, en het snoeien van hagen, siergrassen, vaste planten, houtkanten en heesters. Bovendien zijn we bedreven in zowel de winter- als de zomer snoei van bomen, waaronder knotbomen en leibomen. Onze diensten omvatten ook het bijvullen van schors en/of houtsnippers, het beluchten en zanden van gazons, het ruimen van bladeren, en het onderhoud of maaien van bloemenweides.

Bepaal zelf de frequentie van uw tuinonderhoud 

We begrijpen dat tuinonderhoud een doorlopend proces is, daarom bieden we de mogelijkheid om de frequentie van uw tuinonderhoud zelf te bepalen, of het nu wekelijks, maandelijks, jaarlijks of op afroep is. Dit zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar door in optimale conditie blijft. Elk tuinonderhoudsplan wordt specifiek op uw wensen en de kenmerken van uw tuin afgestemd, met respect voor het milieu en gebruikmakend van professionele en duurzame methoden​

Meer weten over tuinonderhoud? 

Meer weten over de mogelijkheden betreffende tuinonderhoud? Wenst u een onderhoud in te boeken of wenst u advies en een offerte op maat? Neem dan zeker contact op. Groenwerken Jorn staat garant voor een snel antwoord en de perfecte dienstverlening. Uw tuin is in zorgzame handen.

Tuinaanleg of tuinonderhoud in regio Limburg?
Groenwerken Jorn Poel uit Heusden-Zolder

"Klaar voor een zorgeloze tuin?
Laat het onderhoud aan ons over. "