Tuin onderhoud:

De beste zorgen voor uw tuin, uw gazon en een piekfijn onderhoud


FacebookInstagram

Tuin onderhoud 

Een tuin dat is werken. Ziet u dat niet zitten en wil u het onderhoud van uw tuin aan een professional overlaten, dan kunt u terecht bij Groenwerken Jorn. Reken op de beste zorgen voor uw tuin, uw gazon en een piekfijn onderhoud. Als specialist in tuinonderhoud in de regio Heusden-Zolder kan Jorn elke klus aan en krijgt uw tuin de aandacht die nodig is. Zo geniet u het hele jaar door van een prachtig onderhouden tuin, zonder dat het u ook maar enige moeite kost. 

4 seizoenen lang gaat Jorn periodiek in uw tuin aan de slag en wordt uw tuin onderhouden indien u dat wenst. Uiteraard is het ook mogelijk om op afroep beroep te doen op de diensten van deze vakkundige tuinspecialist. Het onderhoud wordt specifiek op uw wensen en tuin afgestemd. Groenwerken Jorn beschikt daarvoor over professionele materialen en gaat op een duurzame en ecologische manier te werk. Respect voor het milieu staat daarbij centraal. 

Bepaal zelf de frequentie van uw tuinonderhoud 

Wekelijks, maandelijks, jaarlijks of op afroep: u bepaalt zelf de frequentie waarop uw tuin onderhouden wordt. Zo blijft uw tuin het ganse jaar door piekfijn in orde. In samenspraak kan er bekeken worden welke frequentie nodig is om ziektes te voorkomen. Op elk moment kan de frequentie van uw tuinonderhoud aangepast worden

Meer weten over tuinonderhoud? 

Meer weten over de mogelijkheden betreffende tuinonderhoud? Wenst u een onderhoud in te boeken of wenst u advies en een offerte op maat? Neem dan zeker contact op. Groenwerken Jorn staat garant voor een snel antwoord en de perfecte dienstverlening. Uw tuin is in zorgzame handen.

Tuinaanleg of tuinonderhoud in regio Limburg?
Groenwerken Jorn Poel uit Heusden-Zolder

"Klaar voor een zorgeloze tuin?
Laat het onderhoud aan ons over. "